extreme home makeover, only not so extreme

I går gjorde vi ett litet ryck här hemma.

Vi har ju nu bott i huset i drygt fem månader, men eftersom vi är rätt så slappa av oss så har det dröjt ända tills i går innan vi, till exempel, satte upp sovrums-tvn på väggen. Och satte upp den första tavlan. Dessutom möblerade vi om lite i Astons rum. Det blev så mycket bättre än innan. Och nu ser det lite mer färdigt ut. Vill ni se? Det ska ni få.

Den här delen ser ju ungefär ut som innan, bortsett från att skötbordet inte stod där innan.

Här är det stor skillnad! Innan stod skötbordet ungefär där expedithyllan står. Spjälsängen stod åt andra hållet, längs med fönstret, och expedithyllan stod tidigare i gästrummet.

Uppe på hyllan får Astons morfar trängas med dopljus och jättefinger.

Och ovanför sängen samsas tröjorna från Astons favvo-lag i NHL.

På väggen ovanför byrån har äntligen valrosshuvudet som Aston fick i dop-present av Emma och Jacob kommit upp. Lite bisarrt och väldigt roligt på samma gång.

Aston var väldigt nöjd med den nya looken. ”Mer praktiskt så här” sa han. True story!

3 tankar om “extreme home makeover, only not so extreme

  1. Fint en tanke som slog mig som kanske skulle få Aston att sova längre är mörka rullgardiner ( kanske ni har men såg inga) tack för en trevlig blogg !

    • Ja, det skulle han kanske göra. Får testa det om det blir en vana för honom att vakna tidigt. De persiennerna vi har nu tar inte bort ljuset, bara insynen och direkt solljus. Men i går var förmodligen bara ett undantag, i dag vaknade han som vanligt igen. 🙂 /Maria

Lämna en kommentar